Κατηγορίες » ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ » Οικολογικές υφασμάτινες πάνες » Disana - простой и естественный способ пеленания

Απλός και φυσικός τρόπος να χρησιμοποίτε πάνες

Μόλις έλθει ενα μωρό στον κόσμο, πρέπει να φροντιστεί για να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιό άνετα. Τέτοια καθημερινά πράγματα όπως τα ενδύματα, που έρχουνται σε άμεση επαφή με το λεπτό δέρμα ενός μωρού, είναι κρίσιμα για την άνεσή του. Για τα πρώτα χρόνια αυτο ισχύει ιδιαίτερα για τις πάνες του μωρού.

Η Disana στη Γερμανία έχει ξοδέψει πολύ χρόνο, συνεργαζόμενη με τις μαίες και τις νοσοκόμες των παιδιών για να μάθει ακριβώς αυτό που απαιτείται για να δημιουργήσει την πιό άνετη και φυσική πάνα, ιδανική για τα μωρά. Το αποτέλεσμα είναι η συλλογη πανών Disana, που έχει δημιουργηθεί εδώ και 20 χρόνια και βελτιώνεται συνεχώς!

Το δέρμα ενός μωρού πρέπει να αναπνέει. Επομένως, είναι ουσιαστικό για μιά πάνα να επιτρέπει στον αέρα να περνά μέσα-έξω. Συγχρόνως πρέπει να απορροφά την υγρασία. Η χρησιμοποίηση καθαρών φυσικών ινών είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστούν και οι δύο αυτές ιδιότητες (η αναπνοή και η απορρόφηση της υγρασίας). Αυτός είναι ο λόγος που η Disana χρησιμοποιεί το εγκεκριμένο μη επεξεργασμένο φυσικό, οργανικό βαμβάκι, οικολογικό οργανικό μερινό μαλλί και ακατέργαστο μετάξι για όλη την συλλογή πανών της. Η Disana τα κατασκευάζει όλα αυτά στο εργοστάσιό της στη νότια Γερμανία.

Ειμείς αγαπάμε αυτές τις πάνες για την άνεση και υγεία των μωρών μας. Επίσης δίνουμε το καλύτερο δώρο στα παιδιά μας - το μέλλον τους, φροντίζοντας το περιβάλλον.

Ημερομηνία: Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009

Δείτε επίσης και τα κάτωθι προϊόντα:

Disana οικολογικές υφασμάτινες πάνες από οργανικό βαμβάκι (Ενός μεγέθου - One size!!!)
Disana οικολογικές υφασμάτινες πάνες από οργανικό βαμβάκι (Ενός μεγέθου - One size!!!)
Αυτή είναι πραγματική πάνα! Από άριστης αξίας 100% καθαρό αλεύκαντο οργανικό βαμβάκι. Έχει ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ και παίρνει την μορφή του σώματος του μωρού. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: ΥΠΕΡΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ, ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ!
Disana οικολογικές υφασμάτινες πάνες από οργανικό βαμβάκι (Ενός μεγέθου - One size!!!)
Αγορά 'Disana οικολογικές υφασμάτινες πάνες από οργανικό βαμβάκι (Ενός μεγέθου - One size!!!)'
€ 3.83