Κατηγορίες » ΑΡΘΡΑ

Άρθρα

Αναζήτηση

Φυσικές βαφές LOGONA - Χρώματα σε αρμονία με τη φύση

Κατηγορία: Μακιγιάζ και Βαφές Μαλλιών

Χαρείτε υγιή, λαμπερά μαλλιά με φρέσκια και ζωντανή απόχρωση χρησιμοποιώντας φυτικές βαφές LOGONA. Είτε θέλετε να προσθέσετε βάθος ή μια λεπτή απόχρωση στο ήδη υπάρχον χρώμα είτε θέλετε να αλλάξετε το χρώμα, οι φυτικές βαφές της LOGONA μπορούν να το κάνουν. Και το κάνουν χωρίς να καταστρέφουν τη φυσική δομή των μαλλιών ή το φυσικό χρώμα.

Ημερομηνία: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Βότανα στην εγκυμοσύνη

Αρθρογράφος: www.ecobaby.gr

Κατηγορία: Εγκυμοσύνη

Ημερομηνία: Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

"ΠΡΑΣΙΝH" ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ

Κατηγορία: Παιχνίδι και Σχολείο

Με την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, τα παιδιά τρέχουν κοντά σας με τη λίστα της δασκάλας για όσα σχολική είδη θα χρειαστούν τη φετινή χρονιά. Και αν κάτι τα ενθουσιάζει πραγματικά πάρα πολύ (θυμάμαι από εμένα την ίδια) είναι εκείνο το απόγευμα που ο μπαμπάς ή η μαμά θα δώσουν το σύνθημα για την εξόρμηση στα καταστήματα με σχολικά είδη να αγοράσουν τα απαραίτητα. Φέτος κάτι μπορεί να διαφέρει. Φέτος μπορεί η σχολική τσάντα να είναι “πράσινη”

Ημερομηνία: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011

Επιλέγουμε παιδικά παπούτσια

Κατηγορία: Οικολογικά ρούχα και παπούτσια

Η επιλογή των παιδικών παπουτσιών μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση, ωστόσο δεν είναι. Τα κριτήρια δεν θα πρέπει να περιορίζονται στην εξωτερική εμφάνιση και τη μόδα. Υπάρχουν και άλλες παράμετροι που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Τα παπουτσάκια του παιδιού μας θα πρέπει να ανταποκρίνονται σε ορισμένες προδιαγραφές για να το βοηθήσουν να κάνει σωστά τα πρώτα του βηματάκια.

Ημερομηνία: Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Τονώστε την εορταστική ενέργεια του σπιτιού σας, με τη βοήθεια του Feng Shui και όχι μόνο..

Κατηγορία: Οικο-οικογένια

Τοποθετείστε καλάθια με φρούτα, όπως π.χ. ένα ωραίο καλάθι με πορτοκάλια κοντά στην είσοδο του σπιτιού σας, που συμβολίζουν την είσοδο της αφθονίας και του πλούτου (όχι αποκλειστικά του χρηματικού) στο σπίτι σας. Σκεφτείτε κάποιες εναλλακτικές προτάσεις για τον στολισμό σας αυτό το χρόνο. Φτιάξτε στολίδια μόνοι σας. Δοκιμάστε, όπου μπορείτε, τα ηλιακά λαμπάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο, για να μετριάσετε την κατανάλωση ενέργειας αυτές τις μέρες. Να θυμάστε πάντα πως αν επιδιώκουμε να βρισκόμαστε μέσα σε έναν κύκλο αφθονίας, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούμε να δίνουμε. Όχι να το θυμόμαστε αναγκαστικά γιατί πρέπει, αλλά να νιώσουμε την ολοκλήρωση μέσα από την προσφορά. Δώστε δώρα από καρδιάς, μα κυρίως δώστε σε όλους χαρά με όποιο τρόπο έχετε στη διάθεσή σας, και η χαρά θα επιστρέψει σε σας!

Ημερομηνία: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Αυτά τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ποιός τα πληρώνει;

Κατηγορία: Οικο-οικογένια

Ημερομηνία: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Επιστροφή στο σχολείο - χωρίς τοξικά

Κατηγορία: Παιχνίδι και Σχολείο

Με το τέλος του καλοκαιριού ξεκινά η αγορά σχολικών ειδών. Είναι μια ευκαιρία για αναζήτηση ασφαλέστερων προϊόντων για τα παιδιά. Τα καλά νέα είναι ότι αφιερώνοντας λίγο χρόνο και προσοχή, είναι εφικτό να δημιουργήσετε ένα σακίδιο γεμάτο με μη τοξικά σχολικά είδη. Φέτος, σκεφτείτε οικολογικότερα όταν αγοράζετε αυτά τα είδη:

Ημερομηνία: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

Κατηγορία: Παιχνίδι και Σχολείο

Ο Αυγουστος τελειώνει και σε λίγο τα παιδιά θα γιρήσουν στους παιδικούς σταθμούς και τα σχολία. Τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολίο κάθε μέρα και είναι το το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους! Τι συμαίνει αυτό; Πρέπει να σκεφτούμε το χριάζεται το παιδί και από τι υλικά είναι τα σχολικά του.

Ημερομηνία: Σάββατο, 28 Αυγούστού 2010

Με την Ηλεκτρονική Τραπεζική βοηθάμε το περιβάλλον

Κατηγορία: Οικο-οικογένια

Όταν κάνουμε τραπεζικές συναλλαγές καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες χαρτιού. Για να παραχθεί το χαρτί αυτό χρειάζονται αφενός, η πρώτη ύλη, δηλαδή τα δέντρα, και αφετέρου, μεγάλες ποσότητες νερού και ηλεκτρικού ρεύματος - κατά συνέπεια προκαλούνται σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον. 'Όμως, με την ηλεκτρονική τραπεζική και τη χρήση του δικτύου ηλεκτρονικών καναλιών εξυπηρέτησης της Τράπεζας αποφεύγουμε τη χρήση χαρτιού και με τον τρόπο αυτό μειώνουμε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Ημερομηνία: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010