Κατηγορίες » Μάρσιπποι & Slings » Wrap » DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARD

DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARD

 επόμενο  τελευταίο 

Προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία: 13

DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARDΠροβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

€ 51.06

Περιλαμβάνεται 24 % ΦΠΑ

Μπορεί να γίνει δωρεάν παράδοση?

Εκτύπωση 

Έχετε ερώτηση για αυτό το προϊόν? 

Αποστολή σε:   2-3 εργ.μερες

Μέγεθος:

Χρώμα:

Didymos είναι Rolls-Roys στην αγορά των sling, κατασκευάζει τα sling του από το 1972! Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ευρώπη που έχει κατασκευάσει sling - μαλακό μάρσιππο αγκαλιάς.

Τι διαφορά έχουν τα sling της Didymos από τα άλλα;

- Didymos δεν χρησιμοποιεί έτοιμα υφάσματα για την κατασκευή των sling του, όλα τα sling υφαίνουν στη Γερμανία στο εργοστασιό τους. Υφάσματα αυτά είναι φτιαγμένα ειδικά για τα sling, χάριν την ειδικής τεχνολογίας κατασκευής, το sling υποστηρίζει το σώμα του παιδιού ομοιόμορφα και με ασφάλια.  

- H φόρμα του sling δεν χάλαει ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις.

- Όλα τα sling της Didymos είναι φτιαγμένα από οικολογικά υφάσματα: το βιολογικό βαμβάκι, το λινό, την κάνναβη, το μαλλί και το μετάξι και δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες.

Το νούμερο 2 κάνει μόνο για την ξαπλωτή θέση - "λίκνο".

Το νούμερο 5 είναι κατάλληλο για το τρόπο δεσίματος "λίκνο με σταυρό" , "απλός σταυρός", "σακίδιο πλάτης", "καγκουρό" (στο πλάι με σταυρό).

Το νούμερο 6 κάνει για όλους τους τρόπους δεσίματος (όλα προιγούμενα συν "διπλός σταυρός" και "διπλός σταυρός στην πλάτη")- για όσους φοράνε ρούχα μέχρι το νούμερο 42 για γυναίκες και 48-50 - για τους άνδρες.

Το νούμερο 7 κάνει για όλους τους τρόπους δεσίματος και για όλα τα μεγέθη.

DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARDΠροβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARDΠροβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARDΠροβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARDΠροβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARDΠροβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARDΠροβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARDΠροβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  DIDYMOS BabySling μάρσιππος από οργανικό βαμβάκι STANDARDΠροβολή Μεγαλύτερης Εικόνας 

Το προϊόν έχει προστεθεί στο κατάλογό μας Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2009


Σχόλια:

Το σχόλιό σας μπορεί να είναι πρώτο.

Προσθέστε σχόλιο

Με αυτό το προϊόν επίσης αγοράζουν:

Engel Σκουφάκι πλεκτό από μετάξι
Engel Σκουφάκι πλεκτό από μετάξι
Από 100% καθαρό βιολογικό μετάξι.
Engel Σκουφάκι πλεκτό από μετάξι
Αγορά 'Engel Σκουφάκι πλεκτό από μετάξι'
€ 14.33
Disana Προστατευτικές λωρίδες από κυτταρίνη
Disana Προστατευτικές λωρίδες από κυτταρίνη
Χρησιμοποιούνται πάνω από βαμβακερά ή άλλα επιθέματα, συγκρατάνε περισσότερες ακαθαρσίες και προστατέυουν τα επιθέματα ή την πάνα από τους λεκέδες. Χωρίς ραδίσματα και χημικά λιπάσματα, λευκασμένες με οξυγώνο - πολύ φιλικές προς το δέρμα. Σε ρολά τα των 100 λωρίδων.
Disana Προστατευτικές λωρίδες από κυτταρίνη
Αγορά 'Disana Προστατευτικές λωρίδες από κυτταρίνη'
€ 5.95