Κατηγορίες » Οικολογικό μωρό / παιδί » Οικολογικές πάνες » ΟΛΑ-σε-ΔΥΟ (πάνες POCKET, HYBRID) » HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!

HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!

 πρώτο  προηγούμενο 

Προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία: 6

HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

€ 6.00

Περιλαμβάνεται 24 % ΦΠΑ

Μπορεί να γίνει δωρεάν παράδοση?

Εκτύπωση 

Έχετε ερώτηση για αυτό το προϊόν? 

Αποστολή σε:   2-3 εργ.μερες

Πάνα:

Χρώματα:

Από νέα μας συνεργασία μια νέα οικονομική πάνα τύπου Pocket.  

Το εξωτερικό είναι αδιάβροχο και αναπνέον, το εσωτερικό της πάνας είναι από μικροφλίς - που κρατάει την υγρασία μακριά απο το δέρμα του μωρού.

Το πλεονέκτημα της πάνας Pocket που την κάνει να είναι είναι πολύ δημοφιλές ότι το επίθεμα μπορεί να χρησιμοποιείται με δύο τρόπους - μέσα στην "τσέπη" (ανάμεσα στο εξωτερική και την εσωτερική στρώση) ή πάνω από μικροφλίς, ανάλογα το τί προτιμάτε.

Αν θέλετε το δέρμα του μωρού να παραμένει στεγνό γιατί ερεθίζεται από την υγρασία ή το μωρό δεν κοιμάται καλά το βράδυ γιατί νιώθει βρεγμένο - το επίθεμα πρέπει να μπαίνει στην "τσέπη". Αν προτιμάτε τα φυσικά υλικά απευθείας στο δέρμα του μωρού ή αν νομίζεται που ήρθε ο καιρός να απαλλαγεί το μωρό από τις πάνες – θα το κάνει πιο γρήγορα καταλαβαίνοντας την υγρασία - τοποθετήστε το επίθεμα πάνω από μικροφλίς. 

1) Πολύ οικονομική πάνα με αριστή ποιότητα

 

2) Το εξωτερικό της πάνας είναι απο μικροϊνες (πολυεστέρας με PUL) – 100% αδιάβροχο και εξαιρετικά αναπνέον υλικό που επιτρέπει το δέρμα να αναπνέει και προστατέυει τα ρούχα και σεντόνια απο λέκιασμα.

 

3) Το εσωτερικό της πάνας είναι φλις που αφήνει την υγρασία να περνάει προς τα μέσα αλλά κρατάει το δέρμα του μωρού στεγνό. Αν θέλετε – μπορείτε να τοποθετήσετε το επίθεμα πάνω από το φλις.

 

4) Καθαρίζεται πολύ εύκολα.

 

5) Χρόνος στεγνώματος – στεγνώνει πολύ γρήγορα.

 

6) Το επίθεμα που προτείνουμε για αυτή την πάνα και την κάνει εξαιρετικά απορροφητική (περιλαμβάνεται στην τιμή της)- είναι το πολυβραβευμένο Prefold της GroVia – (55% μπαμπου, 45% οργανικό βαμβάκι) 
 
7) Τέλεια εφαρμογή χάριν επιπλέον κόμπιτσας στα μπουτάκια.

 

 

 

 

HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας  HappyNappy πάνα τυπου Pocket ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας 

Το προϊόν έχει προστεθεί στο κατάλογό μας Κυριακή, 13 Μαϊου 2018


Σχόλια:

Το σχόλιό σας μπορεί να είναι πρώτο.

Προσθέστε σχόλιο