Κατηγορίες » Γιατί Ecobaby

Τι είναι "ecobaby"

Στη σύγχρονη ζωή πολλά, που μας αφορούν, κάνούνε άλλοι. Δεν καλλιεργούμε πλέον τα τρόφιμά μας και μερικές φορές ούτε τα μαγειρέυουμε, τα παιδιά για μας «γεννούν» γιατροί, τα τρέφουν οι εταιρείες που παραγούν γαλα, τα ανατρέφουν ξένοι ανθρώποι στους παιδικούς σταθμούς .

Εμείς χάσαμε την ενστικτώδη γνώση των προγόνων μας και την αντικατστήσαμε με επιστημονική, αλλά επειδή η επιστήμη δεν γνωρίζει ακόμα πολλά - το πληρώνουμε ακριβά.

Στη απομάκρυνση μεταξύ της μητέρας και του παιδιού, που υπάρχει στον τοκετό, που έγινε σήμερα τεχνολογική διαδικασία, ειναι η ρίζα όλων των σύγχρονων προβλημάτων - εγκληματικότητας, ναρκομανίας, επιθετικότητας της πολιτικής, προβλήματων της οικολογίας. Όπως διαταράσσονται αυτές οι λεπτές σχέσεις της οικειότητας μεταξύ της μητέρας και του παιδιού, έτσι κόβουνται οι σχεσιες του ανθρώπου με την Μητέρα-Γη, και εκδηλώνεται αυτό στην παθολογική τάση του σύγχρονου ανθρώπου να καταστρέφει το περιβάλλον, γενικά τον πλανήτη μας, χωρίς να διστάζει ούτε στιγμή για τις συνέπειες.

Οίκο-μωρό - είναι ένα παιδί, που γεννηήθηκε με αγάπη και ευτυχία στην οικογένεια, η οποία ενδιαφέρεται συνειδητά για την γέννησή του και το περιβάλλον του, ένα παιδί, το οποίο θα μπορέσει να είναι σε αρμονία με τον εαυτό του και το περιβάλλον και να αποτρέψει την καταστροφή του.

Επιστροφή