Κατηγορίες » Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

1. Περιγραφή Προϊόντων.

H Ecobaby προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβής και λεπτομερής η περιγραφή των ουσιωδών χαρακτηριστικών των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας της. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν σας καλύπτει η αναγραφόμενη περιγραφή ενός προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Ecobaby διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.  

2. Τιμολόγηση.

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Ecobaby διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις ήδη αποσταλθείσες παραγγελίες, οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές από την εταιρεία. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα αποστολής, για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους.  

3. Παράδοση αγορών.

Για την Αττική η παράδοση είναι δωρεάν για αγορές πάνω από 50 ευρώ. Για αγορές κάτω από 50 ευρώ το κόστας μεταφοράς είναι 3.80 ευρώ. Για την υπολοιπή Ελλάδα η παράδοση είναι δωρεάν για αγορές πάνω από 60 ευρώ. Για αγορές κάτω από 60 ευρώ το κόστας μεταφοράς είναι 5.00 ευρώ.

Η παράδοσή των αγορών εντός Ελλάδος γίνεται στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Η Ecobaby έχει το δικαίωμα να επιλέγει τον τρόπο με όποιον θα γίνει η παράδοση. Η Ecobaby καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. 

Αποστολή σε όλες τις χώρες εκτός Ελλαδος γίνεται με ταχυδρομείο, με κόστος, που προβλέπεται από τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ. Θα πληροφορείστε για το κόστος αυτό κατά την ειδοποίηση λήψης της παραγγελίας σας. Παραγγελίες εξωτερικού μπορούν να αποστέλλονται και με courier, αν επιθυμείτε. Αποστολή με αντικαταβολή δεν παρέχεται στο εξωτερικό. 

Σημειώνεται ότι η Ecobaby δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μόνο αν η παραγγελία αυτή δεν έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία που ακυρώνετε είναι πληρωμένη, τα χρήματα θα  αποσταλούν σε ένα τραπεζικό λογαριασμό (Εθνικής, Alpha, Πειραιώς ή Eurobank) που θα μας δώσετε μέσα σε 10 μέρες.

Σε περίπτωση μη παραλαβής ή επιστροφής από τον πελάτη μιας παραγγελίας, τα μεταφορικά έξοδα της εταιρίας πρέπει να πληρώθουν από τον πελάτη σε έναν από τους λογαριασμούς μας. 


 4. Επιστροφή αγορών.

Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα και ελεγμένα για την ποιότητά τους, και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουν. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με  κάποιο προϊόν – π.χ. το μέγεθος του, την χρήση του, την ποιότητά του - επικοινωνήσετε μαζί μας πριν κάνετε την παραγελλία σας!

Επιστροφές είναι δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος χωρίς να έχετε την υποχρέωση να αναφέρετε τους λόγους της επιστροφής, υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευασία και το προϊόν είναι άθικτα. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα χρήματα θα  αποσταλούν σε ένα τραπεζικό λογαριασμό (Εθνικής, Alpha, Πειραιώς ή Eurobank) που θα μας δώσετε μέσα σε 10 μέρες που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν.

 5. Πληρωμή αγορών.

Πληρωμή αγορών γίνεται με: 

- Kατάθεση στο λογαριασμό,

- Μέσω Internet-Bankig (e-banking, Web-banking, winbank),

- Μέσω τηλεφώνου - Phone-banking,

- Mε αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας, τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2.30 ευρώ).

- Με πιστωτική κάρτα μέσω Internet (η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο θα είναι διαθέσιμη από 01.12.2009),

- Με Pay Pal (μόνο για πελάτες εξωτερικού, στο ποσό πληρωμής πρέπει να προσθέσετε 3.50 ευρώ για την προμήθεια)

Περισσότερα διαβάστε Τρόποι πληρωμής 

 6. Όροι χρήσης προσωπικών δεδομένων.

Κατά την τοποθέτηση μίας παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από πλευράς του χρήστη κάποιων προσωπικών του δεδομένων που θα επιτρέψουν εν συνεχεία στην εταιρεία μας να επεξεργαστεί την εν λόγω παραγγελία. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει των επιταγών του Νόμου 2472/1997 περί "Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα", των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η Ecobaby υπεύθυνα δηλώνει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για εκτέληση των παραγγελίων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση στις αγορές σας, και δεν θα εκτείνεται πέραν του αναγκαίου για αυτό σκοπού. Η διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο επικοινωνίας που δώσατε στο κατάστημά μας μπορούν να βρίσκονται στο πακέτο αποστολής. Η Ecobaby δηλώνει ότι δεν θα διαβιβάσει ή κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους (άλλες εταιρίες ή ιδιώτες), εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο και/ή τις αρμόδιες Αρχές.

Η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του πελάτη γίνεται μέσω σελίδας "Ο λογαριασμός μου"  και προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης (password), τον γνωρίζει μόνο ο πελάτης. Μέσω του λογαριαζμού του ο πελάτης μπορεί να να αλλάξει τα προσωπικά του δεδομένα και να ελέγχει την κατάσταση και το ιστορικό των παραγγελιών του.

Cookies. Στην ιστοσελίδα www.ecobaby.gr χρησιμοποιούνται cookies, που είναι απαραίτητα για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο κατάστημά μας και κάνετε τις παραγγελίες σας.

7. Πνευματικά Δικαιώματα.

Το συνολικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.ecobaby.gr προστατεύεται από τις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας διατάξεις και είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της εταιρείας ή τρίτων. Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορούν να αντιγραφούν, παρά μόνον για μη εμπορική προσωπική χρήση, με κάθε επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων της εταιρείας, και συνεπώς δεν μπορούν να αντιγραφούν περαιτέρω, να αναπαραχθούν ή να επαναδιανεμηθούν με διαφορετικό τρόπο. Με εξαίρεση των όσων ρητά ορίζονται τυχόν ανωτέρω, δεν μπορείτε να αντιγράψετε, εκθέσετε, κατεβάστε μέσω του διαδικτύου, διανείμετε, τροποποιήσετε, αναπαράγετε, αναδημοσιεύσετε ή αναμεταδώσετε το σύνολο ή μέρος οποιασδήποτε πληροφορίας, κειμένου ή εγγράφου αυτής της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο ή σε αντίτυπα, ή να κάνετε κάποια εργασία που θα στηρίζεται σε φωτογραφίες, κείμενο ή έγγραφα της iστοσελίδας μας, δίχως τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας Ecobaby. Τίποτα από όσα περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν θα θεωρηθεί ότι παραχωρεί οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα αναφορικά με οποιοδήποτε πνευματικό ή βιομηχανικό δικαίωμα ή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή σήμα ή λογότυπο της εταιρείας ή τρίτων.  

Επιστροφή